Kunderne har ordet!

Michael Libens og Provize har arbejdet for mange forskellige kunder. Kundelisten vidner om, at kunder og projekter varierer i både størrelse og indhold. Listen tæller bl.a. Arla, Berlingske IT, Danfoss, DSB, Egmont, Grundfos, JYSK, PFA, Post Danmark, TDC, TOPNORDIC, Vestas og Viking Genetics. Nedenfor kan du læse, hvad en række af disse kunder har fået ud af at samarbejde med Provize.

VikingGenetics

“VikingGenetics producerer højkvalitets tyresæd til avl, til både det nordiske og internationale marked. Efter sammenlægning af 3 virksomheder i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland  havde vi behov for at få etableret en fælles IT platform, til at understøtte hele vores supply-chain, herunder indkøb, produktion, lagerstyring, salg og leverance.

 

Projektet var afgørende for at understøtte vores vækststrategi, inklusiv at simplificere, ensrette og skabe gennemsigthed i vores arbejdsprocesser, samt for at reducere antallet af ældre systemer, der skulle vedligeholdes.

Michael Libens har haft ansvaret for hele den overordnede projektledelse, inkl. styring af alle projektfaser, projektleverancer og projektteams. Dette inkluderer både virksomhedens egne projektdeltagere, 4 eksterne IT-leverandører, samt samarbejdspartnere.

 

Michael har tydeligt vist sin store erfaring med komplekse projekter, herunder at sikre en stærk og effektiv planlægning og gennemførsel af leverandørforhandling, projektorganisering, systemdesign, systemopsætning, udvikling, test, træning, konvertering og idriftsættelse på tværs af landegrænser og med et internationalt team. Dertil er han meget erfaren i at styre alle risici, issues og leverancer generelt i projektet, og sikrer at der ikke tabes nogle bolde på gulvet.

 

Michael har en særdeles god evne til at navigere i et dynamisk miljø med mange interessenter, og han leverer tydelig kommunikation og koordinering i alle projektets faser. Hans samarbejde med styregruppen, som er VikingGenetics ledelsesteam, har været yderst tilfredsstillende, og projektet er leveret til stor tilfredshed for VikingGenetics, og vi kan kun give Michael vores bedste anbefaling som projektleder og projektrådgiver.”

Martin D. Søndergaard, Head of Finance & IT, VikingGenetics

Vestas

“Michael Libens has been chief project manager for Vestas’ implementation of one common global recruiting and onboarding platform.

The project has been key to optimizing and streamlining business processes and reducing cost in the recruitment process. The solution covers all recruitments for Vestas globally (47 countries), and is used by up to 3000 users, and by more than 45.000 candidates. More than 50 persons have been directly involved in the project.

As chief project manager Michael has managed all project teams and tasks, leading through several team-leads, as well as leading external IT suppliers and project managers.

 

Michael has been a key factor in securing that the project is delivered in a very high quality, and in significantly less time and cost than the original business case and project plan forecasted.

 

In addition, Michael has a unique ability to create a high performance culture in the project, keeping a rapid pace, while still being able to maintaining focus on each individuals need for balance. As the project sponsor and steering committee chairman, I’ve had a very close co-operation with Michael. He always delivers open, honest and to-the-point situation reports, as well as well-defined solutions to issues and risks that needs to be managed. He is very skilled in managing the complexities, politics and large number of stakeholders, such a global project contains.

I can give Michael the best of my recommendations, as chief/senior project manager for large complex projects, that involves a mix of business transformation, change management and IT. It has been a great pleasure working with him, and I would at any time choose Michael as a project manager for a future project.”

Helle Bay, Senior Vice President, Vestas

TOPNORDIC (ATEA)

“Vi har i mere end et år arbejdet sammen med Michael Libens i et af de mest komplekse IT- projekter i TOPNORDIC – implementeringen af Microsoft Dynamics NAV for vores projekt- og service-forretning.

 

Michael har som projektleder ydet en utrolig stor værdi til projektet ved en altid professionel tilgang til udfordringerne samt høj kvalitet i leverancerne.

 

Michaels store styrke er desuden, at han udover at levere høj projektledelsesmæssige kvalitet, også er i stand til at inddrage de meget vigtige menneskelige perspektiver i projekterne, samt forstå forretningen og hvad der driver den. Der er ingen tvivl om, at Michaels lange erfaring med store projekter, samt som chef, slår igennem i form af høj troværdighed overfor styregrupper og projektdeltagere. Desuden har han været utrolig stærk i styringen af vores underleverandører til projektet og hans indsats har bl.a. formået at sikre en fælles tilgang til projektet uanset om man var underleverandør eller fra TOPNORDIC. Michael har været afgørende for succesen på projektet, og vi giver Michael vores absolut bedste anbefalinger.”

Martin Trolle, Direktør Business Development & Søren Bartels, Business Developer, TOPNORDIC (ATEA)

JYSK

”Vi har brugt Michael Libens til projektledelsen på opgradering af vores SAP system. Dette er et kritisk projekt for, at vi kan videreudvikle vores forretning på SAP, og er samtidigt et af de største IT projekter, vi har haft i de senere år.

 

Michaels evne til strukturering, planlægning og eksekvering af opgaver har medvirket til et særdeles succesfuldt projekt, som har overholdt tidsplanen perfekt og som har afleveret et system, der er sat i drift med et absolut minimum af fejl. Michael har været en afgørende faktor for succesen.

 

Da vi skulle opgradere fra SAP ERP 5.0 til SAP ECC 6.0. brugte vi igen med stor succes Michael som projektleder. Michael har i tæt samarbejde med JYSKs egne konsulenter, samt TATA Consulting og KMD, planlagt og styret projektet yderst effektivt. Alle udfordringer er taget proaktivt i opløbet, tidsplanerne og budgettet er overholdt – og kvaliteten af det nye system er helt i top. Michael har været yderst opmærksom på at få alle interessenter og projektdeltagere til at arbejde effektivt sammen, og samtidigt sikret, at vi har kunnet gennemføre projektet hurtigt og omkostningsfokuseret.”

Rune Skovsgaard, IT Direktør, SAP & System Development, JYSK

Columbus IT

“Michael Libens fra Provize, har været projektleder og en del af styregruppen på et af Columbus IT’ største og vigtigste Dynamics NAV projekter. Samarbejdet med Michael har været konstruktivt og behageligt, og han har udvist stor fleksibilitet og manøvredygtighed i forhold til en udfordrende position som projektleder for både kundens ressourcer og Columbus IT’ konsulenter.

 

Michael har i særdeleshed bidraget med en stærk styring og organisering af projektet, samtidigt med at han har stor forståelse for de menneskelige faktorer og den motivation som driver projektet succesfuldt i hus.

 

Michael har haft 14 konsulenter fra Columbus IT tilknyttet projektet over mere end 1 års tid, og de har alle haft et positivt forhold til Michael. I styregruppen har Michael løbende bidraget med et retvisende og realistisk billede af projektets status og dets risici, samt anvist løsningsmodeller på de forskellige udfordringer som projektet har været igennem. Jeg kan uden forbehold anbefale andre organisationer at tilknytte Michael som projektleder og som medlem af styregrupper.”

Steen Hagengaard, Managing Director Denmark, Columbus IT

Post Danmark

“Vi har haft Michael Libens som projektleder på to af vores projekter, hvor han er trådt til med kort varsel og hurtigt har udvist stor erfaring indenfor både projektledelse og forretningsprocesser, samt for de metoder og værktøjer vi anvender.
Vi er derfor meget tilfredse med leverancen og med samarbejdet.”

Allan Kofoed-Djursner, IT Projektdirektør, Post Danmark