20 års erfaring – lige til at dele med dig!

Provize har mere end 20 års erfaring med succesfuld optimering af IT- og forretningsprocesser. Vi elsker at dele vores erfaringer med andre, og holder derfor løbende foredrag overalt i landet. Gennem årene har vi inspireret både små og store virksomheder – bl.a. ComputerWorld, Digital Marketing og JCI.

 

Provize skræddersyer altid foredraget, så det passer din virksomhed og den enkle forsamling. Vi holder bl.a. foredrag om:

 

  • Hvordan er du den mest professionelle projektleder? Hvordan sikrer du en effektiv og succesfuld projektledelse, der samtidig bidrager positivt til bundlinjen? Kom og hør en praktisk gennemgang af de udfordringer og tiltag virksomheder og projektledere skal holde fokus på, for at lykkes med succes.

 

  • Hvordan implementerer du ny teknologi med succes? Hvad skal der til for at nå i mål med succes? Provize giver en praktisk gennemgang og deler ud af mange års solid projektleder-erfaring. Foredraget har specielt fokus på projekter, der har til formål at indføre ny teknologi og procesoptimere.
  • Hvordan sikrer du succesfuld implementering af CRM/CEM? Hvad bør du overveje før en implementering? Hvad er dine succesfaktorer og hvilke tiltag er nødvendige for at indføre Customer Relationship Management/Customer Experience Management? Provize giver konkrete eksempler og gennemgår udfordringerne både IT-mæssigt, strategisk, procesmæssigt, organisatorisk og kulturelt.

 

  • Hvordan får du mest muligt ud af Cloud Computing? Hvad bør du overveje, før du går i gang? Hvad er dine succeskriterier? Hvilke tiltag er nødvendige? Få en gennemgang og masser af eksempler på, hvordan du bedst udnytter Cloud Computing i din virksomhed – både med de eksisterende IT-systemer, strategisk, procesmæssigt, organisatorisk og kulturelt.

 

  • Hvordan får dit lille brand stort kendskab? Hvordan flytter du som mindre, men  professionel virksomhed dit brand gennem bl.a. strategisk analyse, mål- og behovs-afdækning? Og hvordan bruger du internet og sociale medier mest effektivt? Foredraget holdes i samarbejde med B29 Reklame- og kommunikationshus.