Teoretisk fundament, teknisk indsigt og praktisk erfaring – det er Provize!

Provize blev startet i 2007 og leverer projektrådgivning, projektledelse, IT-rådgivning og foredrag til danske og internationale virksomheder. Michael Libens og Peer Erlandsen leder Provize og sikrer sammen med et stærkt netværk af eksterne eksperter din virksomhed succes i ethvert projekt, der involverer IT- og procesoptimering.

 

Ekspertisen ligger primært inden for rådgivning om og implementering af standard IT-systemer fra f.eks. SAP, Microsoft, Oracle, Salesforce og Taleo – altid med det fokus og mål at optimere forretningen. Vores projektledelse og rådgivning er altid baseret på et stærkt teoretisk fundament, en god teknisk indsigt, samt på stor praktisk erfaring med komplekse projekter og forretningsproblemer. Kunderne tæller både store og mellemstore virksomheder, som f.eks. ARLA, ATEA, DSB, JYSK, PFA, Post Danmark, Vestas og VikingGenetics.

Som kunde hos Provize er I derfor sikret en effektiv rådgivning og gennemførsel af jeres projekt med et stærk fokus på, at vi sammen leverer de opstillede mål og løsninger – og med professionel styring af både risici, budgetter og tidsplaner. Velkommen til Provize!

 

Michael Libens
Direktør, Provize