Sikre resultater kræver skarp projektledelse

De færreste projekter når i mål med bragende succes, hvis projektledelsen halter undervejs. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en kompetent og erfaren projektleder. Provize er en garvet spiller indenfor projektledelse og har med stor succes gennemført både mindre nationale projekter og store globale programmer med løsninger til mere end 40 lande og tusindvis af brugere.

 

Erfaring gi’r pote

Provize har stor erfaring med at planlægge, styre og sikre eksekveringen af projekter, der indeholder en høj grad af IT- og procesoptimering. Med et stærkt teoretisk fundament, stor praktisk erfaring og en pragmatisk tilgang til projektledelse, sikrer Provize, at der ikke kun styres ”hovedløst” efter modeller, men at der tages udgangspunkt i, hvad der virker og hvad der er absolut nødvendigt for succes. Provize har stor erfaring med både SAP, Microsoft, Oracle, Salesforce, Taleo m.fl.  og har stået i spidsen for projekter indenfor både CRM, SCM, ERP og HRM.

Samarbejde i alle faser

Med Provize ved roret styres projekterne i et tæt og veldefineret samarbejde med alle, herunder ledelsen, linjeorganisationen, medarbejderne samt forskellige eksterne parter og leverandører. Provize kan i form af direktør Michael Libens både fungere som programchef og projektleder, eller supplere et projekt med f.eks. business-case-udvikling, kontraktforhandling, procesdesign, kravspecifikation/løsningsdesign, testledelse og release management. Derudover kan Michael Libens støtte og rådgive jer igennem hele projektet. Se mere under projektrådgivning.

 

En mester i mange discipliner

Uanset, om I skal have hjælp til et større program, en portefølje af projekter eller et enkelt konkret projekt, kan Provize hjælpe jer med planlægning, styring og eksekvering inden for alle projektdiscipliner.